De werkplaats

Alle werkzaamheden aan uw auto worden uitgevoerd in onze werkplaats aan de Rooije-Hoefsedijk 110 in Gemert. Of het nu gaat om reparatie, onderhoud, diagnose of apk; uw auto is in goede handen bij onze gekwalificeerde medewerkers. In 2018 betrekt autobedrijf Manders een geheel nieuw, modern uitgeruste werkplaats die gevestigd is aan hetzelfde adres.

Reparaties

Ook als het gaat om reparaties kunt u met ieder automerk bij Autobedrijf Manders terecht. Ervaart u een defect aan uw auto dan zorgen wij er graag voor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Problemen met de motor, een versleten koppeling, een distributieriem die aan vervanging toe is of een complexer probleem? We staan erom bekend dat we geen uitdaging uit de weg gaan, en wellicht is dat de reden waarom collega-autobedrijven regelmatig storingen aan ons overdragen.

Reparaties en autoschadeherstel

Heeft u schade aan uw voertuig en bent u op zoek naar een garage die het probleem zo snel mogelijk herstelt? Dan verwijzen wij u graag door naar onze collega’s die hierin gespecialiseerd zijn.

Onderhoud

Onderhoud aan auto’s gaat bij Autobedrijf Manders verder dan alleen het verversen van olie en het vervangen van filters. Wij bieden een stukje extra service door bijvoorbeeld het smeren van de deuren, het reinigen van gasklepjes, het grondig schoonmaken van de remmen en tal van andere werkzaamheden die de conditie van uw auto ten goede komen. Om problemen vóór te zijn en eventuele toekomstige storingen vroegtijdig te signaleren, maken we bij het onderhoud aan uw auto gebruik van geavanceerde diagnose-apparatuur.

Onderhoud aan alle merken auto’s

Naast de apk-keuring is het verstandig om uw auto periodiek te laten controleren en regelmatig van een kleine of grote beurt te voorzien. De werkplaats van Autobedrijf Manders is ingericht voor onderhoud aan alle merken auto’s. We streven ernaar om uw auto binnen een dag klaar te hebben. Een kleine reparatie verzorgen we terwijl u wacht in onze wachtruimte.

Diagnose

Verschijnen er meldingen en oplichtende controlelampjes op uw dashboard, loopt de motor niet zoals u gewend bent of merkt u iets anders aan uw auto dat niet klopt? Autobedrijf Manders is in staat alle kleine, maar ook ingewikkelde storingen uit te lezen en te verhelpen. Daarin gaan we een stap verder dan veel andere autobedrijven. We mogen onszelf namelijk GMTO Diagnose Specialist noemen. Dit wil zeggen dat onze storingsdiagnoses dieper gaan dan alleen het uitlezen van een auto.

Een diagnose voor ieder automerk

Om ons werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, beschikken we over geavanceerde diagnose-equipement waarmee we zeer specifieke diagnoses kunnen stellen en testen kunnen uitvoeren. Zo bent u ervan verzekerd dat het probleem bij de kern wordt aangepakt. U kunt uw auto met een gerust hart bij ons achterlaten. Wij gaan graag voor u op onderzoek uit!

APK keuring

Is uw auto binnenkort toe aan apk? Autobedrijf Manders staat voor u klaar om uw auto tijdig te keuren, zodat u weer veilig de weg op kunt. Zonder een geldige apk bent u in overtreding, wat u een boete kan opleveren… en dat zou zonde zijn, nietwaar?

Wij nodigen u graag uit om via onze online agenda een afspraak te maken, zodat we op een door u gewenst moment het benodigde onderhoud kunnen uitvoeren.

Uitlijnen

Het uitlijnen van uw auto is een vak apart, daarom is maatwerk van specialisten belangrijk. Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. Je auto is beter bestuurbaar en je bespaart op extra brandstofkosten. Zo is het uitlijnen van je auto een waardevolle investering in je eigen veiligheid en het rendement van je winterbanden, zomerbanden of 4-seizoenenbanden gaat omhoog.

Airco

Een aircosysteem is niet zomaar bij te vullen. Alle koudemiddel en compressorolie worden eerst afgetapt. Vervolgens wordt de installatie opnieuw gevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel en olie. Autobedrijf Manders Gemert voldoet aan de STEK-voorwaarden om dit te mogen doen en kan aan de airco werken van elk merk en type auto. Twijfelt u aan de werking van de airco of climate control, dan controleren wij het graag voor je.

Afspraak maken?
   Plan online een afspraak in    Of bel 0492 35 17 15

GMTO diagnose specialist

Autobedrijf Manders kent een verregaande specialisatie in het vakkundig en snel opsporen van elektronische problemen aan uw auto.